maanantai 8. elokuuta 2016

Alkuraskauspohdintoja

Muutaman päivän tässä on ehtinyt sulatella tätä ihanaa uutista! Lauantaiaamuna tein vielä digitestin, joka näytti 2-3 raskaana eli juuri sen mitä arvelinkin. Silti olo on vielä hieman epävarma ja uskallan iloita vain varovasti. Niin paljon on ehtinyt netistä lueskella tarinoita keskenmenoista, että pelottaa sen osuvan omalle kohdalle! Oireitakaan ei turvotuksen ja pienen nippailun lisäksi ole juuri ollut. Toisaalta tänään omien laskujeni mukaan vasta rv 5+1, että voihan niitä oireita sitten tulla myöhemmin, jos on tullakseen.

Varailin aikaa ekaan neuvolakäyntiin, ja sieltä laitettiinkin minulle ihan ensiksi lähete varhaisajan ultraan, jotta voidaan laskettuaika täsmentää. Ihan kiva juttu, koska pääsen näkemään ultrakuvia odotettua aiemmin :) Varasin ajan vasta reilun parin viikon päähän, jolloin rv 7+4. Katsotaan muuttuvatko viikot tai päivät silloin suuntaan tai toiseen. Halusin ajan vasta noin pitkälle, että varmasti siellä ultrassa sitten näkyisi jotain, ettei vaan tulisi lisästressiä epäselvistä kuvista.

Varsinainen eka neuvolakäynti on syyskuun alkupuolella ja sinne täytyy kuulemme jotain postissa saapuvia lomakkeita etukäteen täytellä.

Kyllä tässä vielä varmaan muutama päivä vielä menee ihmetellessä ja varovaisesti iloitessa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti