lauantai 7. tammikuuta 2017

Radiohiljaisuuden rikkominen

Viimeisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo hetki aikaa. Ja syykin selviää siitä edellisestä kirjoituksesta. Pahoinvointi on vaivannut niin kovasti, että en ole jaksanut tehdä yhtään mitään enkä edes ajatella kirjoittavani.

Tänään on hieman parempi päivä, olen jaksanut nousta sängystä istuma-asentoon :) Raskauspahoinvoinnista en aio tänään kirjoittaa, koska en nyt jaksa tänä yhtenä parempana päivänä uhrata ajatuksiani jatkuvalle oksentelulle. Kirjoitan siitä siis joskus myöhemmin ja paremmalla ajalla.

Nyt ollaan menossa viikoilla 9+5 ja raskaus ei toistaiseksi ole ollut elämäni parasta vaan hirveintä aikaa. Todella odotan, että olotilassani tapahtuisi muutos parempaan. Painoa on tippunut tässä kolmen viikon aikan useampia kiloja, mutta eiköhän se sieltä nousuunkin vielä lähde. Vaikka paino on tippunut, on alavatsa hieman turvonnut tai pyöristynyt. Uskoisin siis, että normaalivyötäröiset farkut alkavat nopeasti tuntua aika inhottavilta. Voi olla, että tuntuisivat jo nyt, mutta en ole tosiaan pariin viikkoon pukenut farkkuja jalkaan, joten en tiedä. Tänään siis päätin olla rohkea ja luottaa siihen, että asiat menevät hyvin ja tilasin netistä parit äitiysfarkut.

Nt-ultra on vasta tammikuun loppupuolella viikoilla 12+4 ja edeltävänä päivänä on neuvolalääkäri. Täytyykin etukäteen vähän selvitellä mitä ensimmäisellä neuvolalääkärikerralla tapahtuu. Neuvolatätini nimittäin ei antanut minulle muita vaihtoehtoja kuin neuvolalääkärin, jolla on mukanaan muutama kandi. Eli saan olla siellä sitten useamman lääkärin ihmeteltävänä. Tottakai tästä voisi kieltäytyä, mutta kyllähän niiden kandienkin täytyy joskus opetella. (Keskenmenon yhteydessä minut tutki terveyskeskuksessa varmaankin juuri nuori mies, joka oli varmaankin kandi. Käsittely sisätutkimuksessa ja muutenkin oli sitä luokkaa, että olisin todella toivonut, että hänelläkin olisi ollut aikaa opetella.) Ja on siinä ehkä hyvätkin puolensa, varsinainen lääkäri on alan erikoislääkäri ja joutuu selittämään asiat tarkasti kandeille, jolloin ehkä myös itsekin kuulen tarkemmat selvitykset asioista :)

1 kommentti:

  1. Toivotaan pian olosi paranemista!!! <3 ikävää jos oksentaminen vie kaikki voimasi...

    Omalla kohdallani pahoinvointi alkaa olla takanapäin, enhän tosin oksentanut missään vaiheessa. Tänään 11+1. Jospa se sinullakin parin viikon päästä elämä alkaisi voittamaan.

    Itselläni vielä menee omat housut jalkaan hienosti, turvotus tosin välillä kiristää :D kohtu tuntuu makuullaan pienenä kumpuna. Tuntuuko sinulla?<3

    Jaksamista sinne kovasti!!!

    VastaaPoista