maanantai 19. joulukuuta 2016

Lyhyesti virsi kaunis...

Ja ihan vain siksi lyhyesti, etten kerta kaikkiaan jaksa ja pysty. Nyt siis menossa 7+0 ja armoton pahoinvointi on vaivannut jo reilun viikon. Viimeisin viikko on ollut siis pelkkää oksentamista ja makaamista ympäri vuorokausien. Pahoinvointi on herättänyt todella synkkiä ajatuksia, jollaisia en olisi voinut uskoa kokevani tai pyörittelevän omassa päässäni :( Kirjoitan tästä aiheesta myöhemmin paremmilla voimilla oman postauksensa.

Ultrassa kävimme, kun viikot olivat 6+1 ja näkyihän siellä viikkoja vastaava pieni alkio sydämen sykkeen kera <3

Olemme joutuneet räikeän pahoinvointini vuoksi kertomaan raskaudesta jo ties kenelle näin aikaisin, vaikka oikeasti olisimme halunneet odottaa myöhempään.

Tässä päälimmäiset kuulumiset. Tähän mennessä raskaus ei ainakaan minulla ole ollut elämäni parasta aikaa vaan päinvastoin. Älkää kuitenkaan lukeko tätä niin, etten olisi kiitollinen tästä raskaudesta ja siitä, että meille ainakin toistaiseksi on tulossa elovauva!

1 kommentti:

  1. Voihan oksennus :/ toivottavasti pian hellittää!!!!

    Minulla veti pahoinvointi ja siitä johtuva väsymys ja saamattomuus ja liikkumattomuus myös mielen matalaksi, joten ymmärrän todella mitä käyt läpi <3 itsellä jo hieman helpottamaan päin, huomaa kyllä, kun ei ole niin huono olo, niin jaksaa olla pirteämpikin.

    Tsemppiä!!! <3

    VastaaPoista