sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Pregcheckeistä

Täällä ollaan edelleen, nyt menossa oletukseni mukaan 5+0 :)

Lupasin aiemmin laittaa postauksen pregcheckin liuskatesteistä ja siitä, miten ne ovat minulla vahvistuneet. Alla kuva, joka kertonee kaiken oleellisen:

Pregcheck liuskat aamuisin dpo9-dpo16 ja sitten vielä dpo18 ja viimeisenä dpo 21.

Dpo 9 ei siis ollut vielä mitään havaittavissa, ei haamun haamua. Dpo10 oli haamujen haamu, joka näkyi testin kuivuttua himmeästi. Tuolloin dpo10 olin varma, että jotain on meneillään, koska pregcheckit eivät ikinä ole antaneet minulle minkäänlaista haamun esiäitiäkään. Siitä eteenpäin viiva lähtikin vahvistumaan, mutta kuten kuvasta näkyy on peräkkäisten päivien testit aika saman vahvuisia. Jos vertailee vain joka toisen päivän testejä, huomaa vahvistumisen paremmin :) Jostain syystä kuitenkin dpo 18 kuivunut viiva jäi ehkä piirun verran haaleammaksi kuin dpo16 viiva - syytä en tiedä. Kuitenkin tänään dpo 21 tuli aivan selvästi tasavahvat viivat. Liuskoilla testailun lopetinkin tänään.

Vielä huomenna aamulla ajattelin tehdä tämän raskauden ainoan digin, jonka toivon näyttävän 3+.

6 kommenttia:

  1. Hienosti vahvistuu :) <3 onko oireita ilmaantunut?

    VastaaPoista
  2. Uusia oireita ei ole juuri ilmestynyt. Mitä nyt tänään ja eilen hieman kuvottavaa oloa liikunnan aikana ja jälkeen, mutta ei niin pahasti, että olis menoa erityisesti haitannut :)

    VastaaPoista
  3. Ompa hienot viivat! Onnittelut :)

    VastaaPoista