tiistai 6. joulukuuta 2016

5+1 ja digitesti

Tänään heti aamulla herättyäni kaivoin kaapista esiin viime raskaudesta jääneen digitestin. Odotellessani tulosta mietin, että täytyy pysyä rauhallisena, vaikka tulos olisikin 2-3 viikkoa. Eihän se digikään mikään absoluuttinen mittari ole. Testiin ilmestyi nopeasti teksti "raskaana", mutta viikkoja saikin sitten odotella jonkun aikaa. Odotus päättyi iloisesti, kun testiin ilmestyi vielä "3+" :) eli täällä ainakin hcg noussut juuri niin kuin kuuluukin!

Digitestin tulos ja liuskat sisältä


Oloja on alkanut hieman olemaan. Pieni pahoinvointi tai etova olotila on vallannut minut nyt parina iltapäivänä ja olot kestävät iltaan asti. Ei kuitenkaan ollenkaan sietämätöntä, toivottavasti ei tästä pahene. Nännit on edelleen kovin kipeät: mahallaan ei voi edes kuvitella nukkuvansa ja olen joutunut käyttämään urheiluliivejä, kun pienikin liikkuminen normirintsikoilla tuntuu ikävältä.

Neuvolaankin olen nyt soitellut ja varhaisultra on jo ensi viikon alussa - aiemmin kuin olisin itse toivonut. Neuvolasta halusivat, että menen heti, jotta voidaa tarkastaa, että raskaus on siellä missä pitääkin. Minulla on sellainen fiilis, että pikkuinen on kyllä oikeassa paikassa ja toivottavasti oma tunteeni tästä osuu oikeaan. Toivon todella, että syke näkyy jo tuolloin. Jos ei näy vielä tuolloin, tulee seuraavan ultran odottaminen olemaan todella stressaavaa aikaa. Tuo todella aikainen ultra vähän kyllä harmittaa. Mutta voihan harmitus olla turhakin, jos syke jo sattuisikin näkymään <3

6 kommenttia:

 1. Jee ihanaa <3 ja hei, mulla näkyi enkeliraskaudessa molempien sykkeet 6+1-6+4 viikoilla ihan selkeästi ja nytkin 5+4 jo häivähdys sykkeestä joten hyvin todennäköisesti näkyy sun pikkuisen jyskytys:)

  Tsemppii etomiseen, toivotaan ettei ylly ihan mahdottomaksi:D

  VastaaPoista
 2. Toivotaan kovasti, että näkyis niin ehkä uskaltais vaikka edes joululomien ajaks rentoutua ja nauttia tästä alkuraskaudestakin :)

  VastaaPoista
 3. Kerttu hei! Täällä uusi lukija ruudun toisella puolella. Jään mielenkiinnolla seuraamaan matkaanne, tsemppiä sinne :)

  Oman matkani alkua voi seurata osoitteessa http://toivesinusta.blogspot.com

  -Anki

  VastaaPoista
 4. Kiitos tsempeistä ja tervetuloa seurailemaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kysymästä, raskaudelle kuuluu varmasti hyvää ja tänään siihen saadaan jotain varmistusta varhaisultrassa. Pahoinvointi on vaan yltynyt niin kovaksi, että jaksaminen on ollut koetuksella. Aamusta iltaan uskomatonta kuvotusta rannekkeista huolimatta :( Yritän tänään illalla kirjoitella kuitenkin uuden postauksen tänne :)

  VastaaPoista