sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Arkea vauvatoiveiden keskellä

Kirjoittaminen tuntuu haastavalta, kun tuntuu, ettei juuri mitään erikoista tapahdu kierron alku- ja keskivaiheilla. Odotukset on toki korkealla aina koko kierron ajan ja haaveet omasta lapsesta vain kasvavat, mutta samaan aikaan niiden saavuttaminen tuntuu yhtäaikaa jotenkin kaukaisemmalta. Nyt ollaan taas kierron loppupuolella, ja toivomme kovasti plussaa. E-pillerit jätettiin pois toukokuussa, joten pian on kulunut jo puoli vuotta siitä, kun yritys aloitettiin.

Ovista en tikuttele, joten en aivan varma sen ajankohdasta ole. Edelliset kierrot ovat kuitenkin olleet reilun 30 päivää pitkiä hieman vaihdellen, joten luulen, ettei ovulaatio tapahdu ihan kp 14 vaan muutamia päiviä myöhemmin. Myös tässä kierrossa uskoisin ovulaation olleen viime maanantaina eli kp 18, sillä tuona iltana huomasin paljon kirkasta venyvää limaa vessakäynnin yhteydessä. Maanantaina oli myös mahakipuja sekä oikealla että vasemalla puolella. Tuo päivä ja monta muutakin päivää mahdollisen ovulaation ympärillä tuli hyödynnettyä makuuhuoneen puolella.

Ovulaation jälkeen alavatsan pienet nippailut ja repäisykivut ovat jatkuneet satunnaisesti, mutta kuitenkin melkein päivittäin - edelleen sekä vasemmalla että oikealla. Lisäksi nyt lauantaina ja sunnuntaina eli DPO5-DPO6 on tullut paljon melko juoksevaa valkovuotoa. Tieysti taas toivot heräävät, että kyseessä olisi hedelmöittymiseen ja raskauteen liittyvä oire. Mutta pysyn vielä maan pinnalla.

Testaamista voisin harkita ehkä aikaisintaan ensi viikon torstaina, kun on DPO10. Yritän kuitenkin parhaani, että venyttäisin testaamista ainakin 4 päivää eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Ihan hirveesti tsemppiä yrittämiseen!(: toivottavasti tällä kertaa hedelmöittyis ja ihan kiinnittyiski oikein. Itsellä ei ole kun vauvakuume, mutta ei olla edes yrittämässäkään avopuolison kanssa, näitä blogeja on vaan ihana lukea ja toivoa parasta muille, kun ei itselle voi (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tsempeistä! Kovasti tässä positiivisin mielen odottelen taas, tänään on noin DPO10, että lähipäivinä voisi taas testata :) Kyllä teillekin varmasti koittaa se hetki, kun pääsette yrittämään!

      Poista