sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Plussauutisia!

Viimeisimmässä tekstissä pohdin ovulaation ajankohtaa. Tuolloin kuvittelin ovulaation jo olleen ja runsaan valkovuodon johtuvan mahdollisesta alkaneesta raskaudesta. Ilmeisesti nuo tuntuneet kivut ja jomottelut alavatsalla liittyivät vasta lähenevään ovulaatiion. Maanantaina 14. päivä nimittäin tunsin selvän ovulaationippauksen oikealla puolella. Eli ainkaan minun kohdalla limojen perusteella on turha tuota ovulaatiota sen kummemmin ennustella, kirkkaat limat kun tulivat jo viikkoa aiemmin.

Ovulaation jälkeisinä päivä ei juuri mitään oireita ole ollut alavatsan nippailua lukuun ottamatta. Ainoa oire, jota ei ole aimmin ollut, on venyttelyjen tai äkkinäisten liikkeiden yhteydessä kova vihlova kipu alavatsalla. Näiden oireiden perusteella en mitään toivoa alkanut kuitenkaan vielä elättelemään.

Kierto venyi siis aika pitkäksi, kun ovulaatio oli vasta kp25. Tästä johtuen en enää malttanut odottaa vaan testasin ensimmäisen kerran dpo 9 ja pregcheck näytti puhdasta negatiivista. Dpo 10 aamulla sain kuitenkin haaleaakin haaleamman haamun. Toiveeni kuitenkin heräsivät, koska en ole pregcheckin liuskoilla aiemmin saanut näkyviin edes minkäänlaista viivan paikkaa. Dpo 11 haamu oli jo selkeämpi ja siinä erotti hieman vaalean punertavaa väriäkin. Nyt on dpo 13 ja viiva on tummunut. Olen nämä testit keräillyt talteen ja laitan myöhemmin tänne postauksen siitä, miten viiva tummuu päivä päivältä hieman :)

Dpo 11 kokeilin illalla testata kaapissa olevalla Clearbluen perustestillä. Ja tuo testi antoikin melkein heti selkän plussan. Tämän laitan itselleni korvan taakse tulevaisuutta varten, että ehkä kannattaisi vaan testata yksi selkeä plussa tuollaisella hyvällä testillä ja luottaa siihen.


Mulla kuitenkin kummittelee vielä mielessä se edellinen keskenmeno ja sen vuoksi haluan nyt varmistaa, että viivat jatkavat tummumistaan aina tasavahvoihin asti noilla pregcheckin liuskoilla. Huomenna siis jatkan niillä testailua dpo 14 merkeissä.

Neuvolaan soittelen varmaan sitten, kun on viisi viikkoa kasassa. Sieltä saan maksusitoumuksen varhaisultraa, kun edellisen keskenmenon yhteydessä epäiltiin kohdunulkoista. Olen iloinen, että varhaisultraan pääsen, jotta kaikki pääni sisällä olevat kauhuskenariot voidaan sulkea pois - toivottavasti :)

2 kommenttia:

  1. Ihanuutta!!!<3 lämpimät onnittelut teille :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Täällä sormet ja varpaat pystyssä, että pieni pysyy mukana <3

    VastaaPoista