sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Elämäni ekat raskaustestit ostettu

Eilen ostin kaksi clear blue digitestiä.

Näiden testien kanssa fiilis on aika erilainen kuin joskus teini-iässä. Noin 16 vuoden ikäisenä tein raskaustestin, kun jo tuolloin tyhjennysvuodot jäivät osittain väliin. Ensimmäisellä kerralla vuodon väliin jääminen säikäytti minut sen verran, että varmuuden vuoksi tein raskaustestin - negatiivista näytti. Testin minulle osti äitini, joten lauantaina ostetut ovatt nyt ensimmäiset testit, jotka ostin aivan itse!

Heti kotona avasin paketin ja luin ohjeet tarkasti läpi. Innolla jo odotan, että aika kuluisi nopeasti ja pääsisin ensimmäisen testin tekemään. Ohjeita lukiessa pieni pelko alkoi kuplia pinnan alla, että jos se testi kuitenkin näyttää negatiivista. Se kuitenkin on kovin todennäköinen vaihtoehto. Elättelen toiveita, että juuri tämä kierto heti e-pillereiden jälkeen olisi erityisen hedelmällinen, kuten monessa paikassa väitetään.

Haluaisin venyttää tuota testin tekemistä niin pitkälle kuin vain maltan, jotta tulos olisi luotettavampi. Perjantaina minulla alkaa kuitenkin kesäloma ja lauantaina lähdenkin jo reissuun, joten viimeinen sopiva ajankohta tehdä testi on lauantaiaamu. Aikaisintaan teen testin keskiviikkoaamuna, joten vielä muutama päivää ainakin täytyy jaksaa odottaa.

Mitään oireitakaan ei kauheasti ole ollut ja niitäkin tuntuu olevan kovin helppo kuvitella. Pillereiden pois jättämisen jälkeen oli pientä nippailua alavatsassa. Nyt nippailu ja muu vatsan vääntely on jatkunut siten, että on ollut vähän sellanen ole, että menkat alkais. Mutta ei niitä toistaseks oo näkynyt. Sitten oli sitä pientä punertavaa vuotoa, jota pähkäilin oliko kiinnittymisvuotoa vai jotain ihan muuta. Perjantaina mulla oli poikkeuksellisesti pää hieman kipeä. Ja tänäänkin hieman päässä tuntuu. Pääkipu ei ole minulle kovin tuttua, koska koko elämäni aikana päätäni on särkenyt ehkä viitisen kertaa, jos niinkään monta.

Selviää sitten varmaan testin myötä, että johtuvatko raskaudesta vai vaan pillereiden lopettamisesta.

1 kommentti:

  1. Ihanaa löytää näin samanlaisia oireita joltakulta ja teilläkin on vielä yritys yhtä alussa kuin meilläkin! Jään seuraamaan ;)

    VastaaPoista