torstai 23. kesäkuuta 2016

Turhauttavaa odottelua

Lomaillessa olen koittanut tunkea tämän raskautumisasian johonkin aivojen nurkkaan, mutta eipä sitä oikein täysin tunnu mielestä saavan. Ainakin oireiden kuulostelu on jatkunut, vaikka tuo vajaa viikko sitten tehty testi olikin negatiivinen. Liman tulo on loppunut, mutta nännit ovat useana päivänä olleet kipeät. Nyt kipu on kuitenkin lieventynyt. Jonain aamuna oli etova olo ja närästi ihan kunnolla. Sain syljeskellä suuhun nousseita mahahappoja ulos, hyi!

Vähän on sellainen olo edelleen, että tuskinpa vain raskaana olen. Ennemminkin uskon, että nämä kaikki oireet liittyvät pillereiden lopettamiseen. Tietysti salaa toivon jotain ihan muuta :) Juhannuksen aikana teen seuraavan raskaustestin, jonka pitäisi jo tulokseltaan olla kohtuu luotettava, kun tänään on jo kp 30. Pelottaa vähän, jos testi on edelleen negatiivinen, ettei hormoonitoimintani ole ollenkaan kuosissa. Eli jos negatiivista näyttää niin todellakin toivon, että menkat tulisi pian. Joskus aikoinaan ennen pillereitä (n. 15 vuotiaana) kiertoni oli muistaakseni aikalailla tarkalleen 28pv.

En varmaan jaksa huomista aamua pidemmälle odotella. Mutta, jos  kuitenkin jaksankin kituutellla niin seuraava rauhallinen ajankohta testille on vasta maanantaiaamuna.

1 kommentti: