tiistai 14. kesäkuuta 2016

Uusia oireita?

Vielä olen malttanut sen raskaustestin kanssa ja miehen kanssa alustavasti sovittiinkin, että tekisimme sen lauantaiaamuna ennen lomamatkaa. Tuolloin olemme yhdessä kotona ja jos sieltä nyt tulisi positiivinen tulos niin voisimme sitä heti koko päivän (tai viikon loman) ajan yhdessä fiilistellä! Ja tietysti myös toisinpäin, jos tulos olisikin negatiivinen niin voisimme yhdessä tuon pienen pettymyksen ottaa vastaan. Lauantainatestaus on varmaan hyvä vaihtoehto, koska silloin pillereiden loppumisen perusteella olisi kp 25 - ei varmaan kauheesti aiemmin kannata yrittää plussaa saada.

Näitä oireita on kauheasti tullu mietittyä ja googletettua, että mitkä pienimmätkin oireet voisi raskauteen liittyä :D Raskaus- ja odotushysteria on vienyt mut tyystin mukanaan. Alaselkä on särkenyt kovasti, mutta mun selkä kipuilee muutenkin aika usein, joten pelkän selkäkivun perusteella en vannoisi olevani raskaana.

Sitten se  toinen uusi oire nimittäin kirkas, venyvä ja limainen vuoto.  Tätä asiaa googlettelin ja luotettavista sekä vähemmän luotettavista lähteistä selvisi, että vuoto voisi johtua ovulaatiosta tai hedelmöittymisestä. Monissa keskusteluissa tätä pidettiin yleisenä merkkinä raskaudesta, jos vuoto ajoittuu ovulaation jälkeiseen aikaan. Vähän vaikea arpoa tätä omalla kohdalla, kun pillerit juuri lopetettu eikä kierron pituudesta tai säännöllisyydestä ole mitään hajua. Ovistakaan en ole tikutellut, kun vasta eka yrityskierto menossa ja seksiäkin tulee harrastettua kuitenkin joka toinen päivä. Muutaman kerran on ollut parikin päivää taukoa, mutta senkin pitäisi hedelmöittymiseen riittää.

Kaikki nämä oireet on täysi mysteeri ja arvoitus lauantaiaamuun asti, kunnes nähdään mitä raskaustesti näyttää. Eli sitä odotellessa. Vielä muutama viikko sitten tuntui, että aika kiitää kauheaa vauhtia. Nyt kun se aika voisi mennä nopeasti, jotta pääsisi testailemaan niin tuntuu, ettei aika kulu millään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti