torstai 9. kesäkuuta 2016

Odottamista odottavan aika on pitkä

Olen kovin kärsimätön, kuten varmasti moni muukin, ja haluaisin tietysti tulla raskaaksi mahdollisimman pian. Minun ystäväpiirissäni ei ole muita, jotka olisivat aiemmin saaneet lapsia tai yrittäisivät parhaillaan, siksi luenkin muiden haaveilijoiden blogeja ja keskusteluja raskaaksi tulemiseen liittyen. Näin suurten ja mullistavien asioiden kohdalla on ihanaa lukea muiden kokemuksia, kun kukaan ystävistäni ei ainakaan täysin voi samaistua tilanteeseeni.

Nostan hattua sille suurelle joukolle, jolle raskaus ei ota osuakseen kohdalle muutaman kuukauden yrittämisen jälkeen, mutta jotka silti jaksavat pysyä optimistisina. En tiedä miten oma pääkoppani kestäisi, jos sama kohtalo osuisi myös meidän kohdallemme. Ehkä tämä ensimmäinen yrityskierto sisältää eniten uusien asioiden ihmettemistä ja käsittelemistä, minkä vuoksi ajatukseni tuntuvat kokoajan olevan kiinni raskaaksi tulemisessa. Yritän jatkuvasti bongailla itseltäni oireita, jotka voisivat viitata alkaneeseen raskauteen - siitä huolimatta, että tiedän useimpien oireiden ilmaantuvan vasta myöhemmin.

Eilen kirjoitin, että aamusta minulla oli hieman vaaleanpunertavaa vuotoa, mutta kuukautiset eivät ainakaan toistaiseksi ole alkaneet. On siis edelleen mahdollista, että kyseessä olisi ollut kiinnittymisvuoto. Aivan yhtä mahdollista on kuitenkin se, että tuo pieni vuoto liittyi johonkin aivan muuhun asiaan, joten yritän olla toivomatta liikoja :) Ensi viikolla, kun pillereiden lopetuksesta tulee kuluneeksi kolme viikkoa, ajattelin tehdä raskaustestin ellei sitten kuukautiset alkaisi ennen sitä. Voi olla,  että testi tulee tehtyä liian aikaisin ja tulos on ihan pelkästään jo sen vuoksi negatiivinen. Milloinkohan tuo testi kannattaisi tehdä ensimmäisen kerran? Haluaisin kuitenkin tuon testin tehdä piakkoin, kun pillereiden jälkeen ei ole edes tyhjennysvuotoa kuulunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti